Repak is opgericht in 1985. In bijna 40 jaar tijd heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een machinefabriek tot een vooraanstaand leverancier van dieptrekverpakkingsmachines voor iedere gebruiker. Inmiddels werken er circa 120 medewerkers.

Van huis uit een nuchter en degelijk bedrijf. Praktisch, betrouwbaar, flexibel, waarbij kwaliteit in een zeer hoog vaandel staat. Het accent ligt op hoogwaardige en innovatieve apparatuur, uitstekende service en ondersteuning. De leverancier van de betere en slimmere verpakkingsoplossingen.

Mission Statement

Repak wil vanuit de wensen van de markt hoogwaardige dieptrekverpakkingstechnologie en –verpakkingsconcepten ontwikkelen. Op basis hiervan produceert, assembleert en test Repak zeer betrouwbare, moderne machines met een zeer gunstige Total Cost of Ownership. Om een stabiele groei te realiseren, en te borgen, hecht Repak een groot belang aan duurzame producten en productietechnologie, waarbij een uiterst efficiënt gebruik van schaarse hulpmiddelen wordt nagestreefd. Bovendien streeft Repak naar langdurige, op vertrouwen gebaseerde relaties met alle partijen die gezamenlijk het Repak-eco-systeem vormen.