Repak genomineerd voor Innovatieprijs 2015/2016

17 maart 2016
nominatie innovatieprijs

Repak is dinsdag genomineerd voor de Innovatieprijs 2015/2016. Deze prijs wordt jaarlijks door de Commerciële Club Emmen uitgereikt aan een Emmens bedrijf dat zich onderscheidt door succesvol te zijn in de markt op basis van innovatieve ontwikkelingen.

Repak is 1 van de 5 genomineerden. Gedurende de komende maanden zullen wij een bezoek ontvangen van een aantal groepen met o.a. juryleden, die in oktober de winnaar zullen aanwijzen.

We mogen trots zijn op deze nominatie, en het MT wil jullie allemaal bedanken voor jullie bijdrage aan ons succes. Laten we met ons allen ons best doen deze prijs binnen te slepen!

 

Repak finalist DISCA 2016 Award

Repak is door leverancier Suplacon genomineerd voor de Dutch Industrial Suppliers and Customers Award 2016, georganiseerd door Link Magazine.
Repak is genomineerd vanwege de goede technische en logistieke afstemming  en ondersteuning aan Suplacon en de algemene goede samenwerking die er bestaat tussen leverancier (Suplacon) en klant (Repak).

Van de ruim 300 genomineerden bleef Repak als één van de laatste vijf finalisten over.

Op woensdag 30 november was de officiële uitreiking en werd bekend gemaakt dat IHI Hauser de winnaar van de DISCA 2016 Award is.

Repak feliciteert IHI Hauser met deze mooie prijs.
Het is een eer om genomineerd te worden en wij bedanken Suplacon voor het vertrouwen in Repak en voor deze mooie blijk van waardering.

 

Emmen maakt het mee

https://www.emmenmaakhetmee.nl/werken-ondernemen/made-in-emmen/dieptrek-verpakkingsmachines