Wereldwijd staan onze distributeurs met vakkundige professionals klaar om ondersteuning te verlenen.

Reserveonderdelen

Repak beschikt over een zeer uitgebreid magazijn aan reserveonderdelen. De meest voorkomende onderdelen zijn op voorraad en op afroep beschikbaar.
De bestellingen worden met de grootste zorgvuldigheid afgehandeld, waarbij het streven is om binnen 8 uur de bestelling te verschepen. Ook daarin behoort Repak tot de top in de branche.

Telefonische ondersteuning

Alle kennis en ervaring komt tezamen in onze helpdesk. Onze medewerkers zijn in staat om assistentie te verlenen, waar ook ter wereld. Een telefoontje is vaak al voldoende om deskundige assistentie te krijgen of om onderdelen te bestellen.

Ondersteuning op locatie

In voorkomende gevallen biedt Repak ook ondersteuning op locatie. Onze technische specialisten reizen desgewenst de hele wereld over. Grenzeloze vakkennis, razendsnel en met een hoog probleemoplossend vermogen.

Training

Voor optimale prestaties van uw machines, biedt Repak uitgebreide en op maat gemaakte trainingen aan voor uw medewerkers. In de trainingen wordt aandacht besteed aan bediening, veiligheid, hygiëne, reiniging, (preventief) onderhoud en kwaliteit. De trainingen worden in onze fabriek gegeven.