Over Repak

Sinds 1985 is de missie van Repak het bieden van superieure verpakkingsoplossingen. Repak ontwerpt en produceert verpakkingsmachines en is met een netwerk in 55 landen sterk internationaal georiënteerd. Met meer dan 150 trotse medewerkers streven wij al meer dan 35 jaar naar de hoogst haalbare kwaliteit door volledig eigen productie. Bij Repak mag je buiten een proactieve dynamiek een informele en nuchtere cultuur verwachten.

Ben je op zoek naar een uitdaging in een dynamische organisatie waar al meer dan 35 jaar met gepaste trots wordt samengewerkt door een bevlogen team professionals? Breng jij diezelfde drive in combinatie met passie voor techniek, accuratesse als norm en is klanttevredenheid jouw motto? Dan willen wij jou graag ontmoeten!

Collega’s aan het woord

Officemanager
‘De missie en visie van Repak is mij op het lijf geschreven. Ik heb en krijg de kansen om
mijn ambities waar te maken en zo mijn steentje hieraan bij te dragen.’

Monteur
‘Werken bij Repak vind ik uitdagend, omdat ik in mijn werk zeer oplossingsgericht moet
zijn. Het zet mij aan om in oplossingen en/of verbeteringen te denken. Dit doe ik om
samen met mijn collega’s aan een zo goed mogelijk eindproduct te komen.’

Medewerker Purchase
‘Werken bij Repak biedt mij ruimte voor eigen inbreng, vraagt om mijn eigen
verantwoordelijkheid, doe ik in een prima werksfeer, vind ik afwisselend & dynamisch
en geeft mij kans om mij persoonlijk te ontwikkelen.’

Bediener Verspaning
‘Ik vind het leuk werk en ik heb leuke collega’s.